Some good reasons

不一樣的旅遊,不一樣的路線,感受不一樣的旅遊回憶;新鮮的路線,我們有最強的操作。

每次訂好機票酒店就開始苦惱到時去邊度玩,搭咩車,每日做咩好。依家我地會由機票、酒店住宿訂購到交通、樂園或景點門票、一天遊、大型球賽門票等預購,為大家提供真正既一站式服務解決每個難題。

火車

去旅行之前梗係會check 定坐咩車可以去到想去既地方,唔洗到時變做盲頭烏蠅。火車證可以提供點對點或同一條火車線限時內任搭,貫穿你想去既所有地方。

演唱會門票

你係咪會去當地演唱會朝聖既人?我地可以幫你訂購某些演唱會門票,唔洗怕到時買唔到票更可以節省到時入場既時間。

景點門票

比較靜態既你唔想去遊樂場同人逼可以考慮去睇表演或者參觀展覽、博物館等,感受當地另一番風情。

一天

Plan行程要睇路線岩唔岩,如果唔想Plan錯行程行到腳仔軟,可以抽一日時間join當地一天遊,可能會有意想不到既經驗呢!

大型球賽門票(季節性)

球迷一生中肯定會想去一次現場感受比賽既緊張氣氛!咁大型既盛事門票實難買過演唱會飛,都係預先係香港買定好D。

選擇我地既原因?

因為我地同你一樣,都係中意去旅行既人。去旅行梗係要善待自己,為自己既每一個旅行編排更充實更好玩既行程,隨時下一個旅遊達人就係你!

  • Breakfast
  • Dinner
  • Photo collection

開心Share

我地坐係度講實唔夠你真實去過既感受深,希望你地去完之後都可以同我地分享好既壞既,等下一位旅客可以知道更多真實既經歷。

  • Audio guide
  • Favorite
  • Mobile

「Travel MaMa」

我們堅信旅遊對於業者和員工不僅是一種生意和工作,也是一份責任和理想;對於遊客不僅是走馬觀花,到此一遊,也是生活的體驗,是人與自然歷史融匯的方式。秉持上述理念,我們將繼續以最真誠的態度、最高品質的服務、最努力的創新,實現並使所有我們的顧客體驗到公司的宗旨和目標。

我們 大家庭

團隊不大,但實力非凡,約70%著重在庶務行政的工作,業務繁忙卻充滿生活樂趣,時常會突發奇想,舉辦一些天馬行空的活動。

Shackie C

感謝你找到我們,你一定很有心才會找到這個網頁,希望你知道,這是一份一直被追著跑的工作。

Kelsie L

工作時沒Coffee就很難熬。平日謹言慎行,卻不時語出驚人,幽默效果極佳,生活簡單就是福。

Emily W

熱情開朗,嘴角永遠保持上揚。細心周到,是同事之間最佳的溝通橋樑,談笑間便可以運籌帷幄。

Bob L

喜歡旅遊,主要目的也是吃!最希望能吃遍全世界最地道又便宜的美食。

Susan S

再平凡的小事,透過作者天馬行空的想像之後,都會變成一篇篇鮮活有趣的故事。

Jerald C

擅長與新創或創新的團隊一起工作,自己做設計,喜歡與頂尖團隊一起工作,做什麼都可以。

Hipp B

C9,指居住o係香港嘅師奶之外,更指一邊慳家、一邊全情投入去食、玩、湊女嘅太太。

Esther M

追求無拘無束的生活,喜歡自在悠閒的旅遊,也愛輕鬆悅耳的音樂。